Φιλοξενία Ολυμπιακής Φλόγας

 
   Σας ενημερώνουμε ότι με απόφασή της ,η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συμπεριέλαβε την πόλη μας για τη διέλευση και την διανυκτέρευση της  Ολυμπιακής Φλόγας, ενόψει των  ΧΧΧΙ Ολυμπιακών Αγώνων  «ΡΙΟ 2016»  την 21η Απριλίου 2016.
   Για τον λόγο αυτό καλούμε τους εκπαιδευτικούς και  τους μαθητές των σχολείων να συμμετάσχουν στη διαδρομή διέλευσης της φλόγας και στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σολωμού (ή όπου καθοριστεί).
   Οι μικροί μαθητές με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς θα παραταχθούν κατά μήκος της παραλιακής στις 5.ΟΟ μ.μ  και σύμφωνα με σχεδιάγραμμα που θα δοθεί εγκαίρως από την Διεύθυνση Π.Ε.
   Όλες οι δραστηριότητες θα διεξαχθούν με την εθελοντική συμμετοχή των μαθητών  και εκπαιδευτικών  των Σχολείων.
   Θεωρούμε την συμμετοχή σας πολύ  σημαντική  για το συγκεκριμένο γεγονός  το οποίο αποτελεί αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και θα πρέπει  όλοι  να στηρίξουμε ενεργά τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Παρακαλούμε σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων  των Σχολείων σας  να εξασφαλίσετε την  πληρέστερη ενημέρωση  και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη  συμμετοχή των  μαθητών  των Σχολείων σας .
Για περαιτέρω διευκρινήσεις επικοινωνήστε  με την Υπεύθυνη Σχ. Δραστηριοτήτων κ. Τσάτσου.
           
                           Ο Διευθυντής Διεύθυνσης  Π.Ε. Ζακύνθου
                                               Κωνσταντίνος Τζίμας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης