ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Α΄ Ένωση Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων Ζακύνθου κι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδακίων, σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών, με την επωνυμία " Κίνηση Κοινωνικής Προσφοράς ΤΩΡΑ " αποφάσισαν να προβούν σε διεξαγωγή χριστουγεννιάτικου παζαριού, με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων.
Κατά την διάρκεια του χριστουγεννιάτικου παζαριού θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση υλικών αγαθών και πιο συγκεκριμένα, βιβλίων, ενδυμάτων, παιχνιδιών και μη ευπαθών προϊόντων.
Τα συγκεντρωθέντα αγαθά και τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα διατεθούν κατόπιν συνεννόησης των συνεργαζόμενων φορέων καθώς και εισήγησης και υπόδειξης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των Σχολικών Διευθύνσεων και των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων.
Ημερομηνία διεξαγωγής του Χριστουγεννιάτικου παζαριού: 20/12/14 ημέρα Σάββατο κι ώρα: 16.00 - 21.00.
Τόπος: Μπροστά από την Αlpha Βank, στην πλατεία Αγ. Μάρκου.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, για ενδεχόμενη προβολή παιδικής χριστουγεννιάτικης ταινίας στον κινηματογράφο “ΦΩΣΚΟΛΟ”. Θα ενημερωθείτε σχετικά τις επόμενες ημέρες.
Στόχος μας, παράλληλα με την προβολή της ταινίας, η συγκέντρωση των προαναφερθέντων υλικών αγαθών.
Τόσο τα συγκεντρωθέντα αγαθά, όσο και τα έσοδα από την προβολή της ταινίας, θα διατεθούν ομοιοτρόπως μ’ εκείνα του παζαριού.
Παρακαλούμε την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ζακύνθου, τους Διευθυντές σχολείων, τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων κι όλη τη ζακυνθινή κοινωνία να αγκαλιάσει την προσπάθεια
αυτή.
Η συμμετοχή όλων μας είναι πολύτιμη.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών